Brașov Running Festival – 26 Septembrie

Evently

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Brasov Running Festival   /  VIZIUNE

VIZIUNE

Competiția își dorește să așeze Brașovul și România pe harta competițiilor de alergare pe șosea de mare anvergură la nivel internațional. Atleții de elită pe care ne dorim să îi avem la start vor fi atleți de top mondial, capabili să realizeze rezultate relevante la nivel global.
Din punct de vedere sportiv, această competiție își propune să fie cea mai puternică din România și una dintre cele mai puternice din estul Europei.

Încă de la prima ediție, la start se vor afla atleți de top din  mai multe țări, sportivi medaliați la competiții sportive de prestigiu, competitori în concursuri de alergare pe șosea de nivel SILVER & GOLD.

Competiția va aplica anul viitor pentru obținerea standardului WORLD  ATHLETICS ELITE LABEL, recunoaștere la nivel internațional și,  automat, includerea în rândul celor mai urmărite și mediatizate  competiții de pe mapamond. Evenimentul din 2021 este un episod pilot ce prefațează edițiile viitoare.

La nivel educațional și de promovare a alergării, ne propunem ca această cursă să alinieze la start sute de copii, cei mai valoroși din România și nu numai, într-un  efort susținut de a promova alergarea și atletismul în rândul tinerelor generații.

În egală măsură, evenimentele adiacente, educaționale sau de responsabilitate socială, își propun să adune în jurul conceptului Brașov Running Festival, comunitatea locală, dar și comunitatea atleților amatori sau de performanță din România.